Om oss   Kontakt oss 
 
 
             
PTS - Pårørende til Spilleavhengige
Kontakttelefon for pårørende: 77 71 00 03
Web: www.ptsnorge.no


 
 
 
KONTAKT TELEFON FOR PTS NORGE
 
Da vi har fått en del endringer i PTS, ser vi oss nå nødt til å lage en ny oversikt over hvordan få kontakt med oss. Vi beklager at vår bemanning av kontakttelefonen har vært noe mangelfull til tider. Dette skyldes at kontakttelefonen er et frivillig tiltak som bemannes av få personer.
 

PTS sitt hovednummer er 77 71 00 03

Vi er tilgjengelig:

  • Mandag – torsdag mellom kl 1300 og 1400
  • Fredager mellom kl. 0900 og 1300.

Utover disse tidene kan våre ulike kontakter kontaktes, men da helst på ettermiddag \ kveldstid.  Det anbefales sterkt og benytte seg av disse kontaktene da disse er mer tilgjengelig enn hovedkontakt telefonen.

  • Birgith Vedahl Ullnæs - 982 07 561
  • Øistein Torkildsen  - 481 43 019
  • Britt Hege M Vestli  - 458 60 459

Alle kontakter er pårørende som har en egenerfaring som de kan bruke i sin samtale med deg. Hvis du ikke får svar, kan du også sende melding om du vil bli kontaktet og til hvilket tidspunkt.

Vi har også en som selv har vært spilleavhengig som sitter i styret, han heter Karl Tony Kværnmo, tlf 918 66 210. Er det ønskelig å snakke med ham så ta gjerne direkte kontakt.

 

Leder av PTS Norge

Leder av PTS Norge, Lill-Tove Bergmo.

Lill-Tove kan kontaktes på tlf 952 30 375. Hvis du ikke får svar kan du legge igjen beskjed på svarer eller sende en sms, da vil leder ta kontakt så snart som mulig. Det kan være vanskelig å få kontakt med leder i tidsrommet mandag til torsdag mellom kl 08.30 og 12.30

Frivillig tiltak

Det er viktig å understreke at kontakttelefonene er et frivillig tiltak og at vi ikke har kapasitet til å ha faste åpningstider. Selv om man kanskje ikke får svar i første omgang , så gi ikke opp. Prøv igjen senere, prøv ett av de andre telefonnumrene.

Kontakt oss via e-post

Det er også mulig å sende oss en e-post på pts@ptsnorge.no
Vi som er engasjerte i PTS besitter alle en egen erfaring. Vi er både, barn av spilleavhengige, ektefeller til spilleavhengige og foreldre til spilleavhengige.
Flere av oss har lagt ut vår egen historie på hjemmesidene. Er det slik at man ønsker å prate med en som har lik erfaring kan dette ordnes.

Foreldregrupper

Vi bestreber å kunne starte opp egne foreldregrupper i tillegg til de ordinære gruppene. Skulle det være av interesse så ta kontakt. Vi tilbyr også faste telefonavtaler over tid. Vi prøver i størst mulig grad og tilrettelegge etter de behov som dere som pårørende måtte ha.

Samtaler

Dette er noe som vi kan bidra med i en samtale:
- Lytte til det du gjennomgår som en pårørende.
- Informere om vårt selvhjelpsarbeid.
- Informere om hvor det finnes hjelp og få.
- Lage avtaler om videre kontakt \ eventuelt møte.
- Dele erfaringer som har fungert for andre i samme situasjon.
- Informasjon om hvordan bli aktiv i PTS Norge.
- Noen tips som kan være nyttig å ha.
- Eventuelt andre ting du måtte lure på.

En samtale kan ofte være nok til at man får den motivasjonen og styrken man trenger for å holde ut i den situasjonen man er kommet i som en pårørende.
Det er godt å kunne snakke med noen som faktisk kan forstå og som ikke er direkte involvert i din familie.

Om du ikke vet om du er en pårørende eller lurer på noe i forbindelse med spilleproblemer så er det bare å ta kontakt. Kanskje kan vi hjelpe deg til å finne ut av det.

Du kan også ringe Hjelpelinjen for spilleavhengige - 800 800 40

Med vennlig hilsen
Styret i PTS Norge


 
 
 
 
  PTS - Pårørendegrupper til Spillavhengige Logg inn